Bekijk onze ONLINE AGENDA op de nieuwspagina:https://www.henrientti.com/i/nieuws

AQUAREL ANSICHTSKAARTEN


Hallo! Ik heb een video voor jullie gemaakt over een aquarel ansichtkaart die ik naar verzorgingshuis voor ouderen heb verstuurd in deze moeilijke tijden. Ik hoop dat het kaartje hen momenten van vreugde brengt, zoals ook voor jou. Bedankt voor een aantal mooie ideeën aan Snehal More (https://www.picuki.com/profile/moredimensionsphotography).

Geniet ervan! :)
Muziek: Copyright HenriEntti

Hieronder vind je een lichaams- en geestreinigende en beschermende meditatie, die je elke ochtend of avond kunt gebruiken. God zegene jullie allemaal, Mooie Wezens. Geniet ervan en beleef een geweldige dag!

Binnenkort kom ik terug met meer omhelzende geschenken ...

Namaste.

Hoi Lieve Mensen!

Dit zijn uitdagende tijden, maar ik geloof echt dat dit een enorme kans is voor ons allemaal om bewuster te worden en ons te concentreren op dingen waar we altijd van hebben gedroomd, maar omdat 'het leven gebeurd is', uiteindelijk toch niet gedaan. Dus pak het en maak er het beste van. Concentreer je op de belangrijke dingen, geef liefde en hulp aan al die belangrijke personen. Dit is waarom ik ook de oproep voelde om deze blog te starten en je alle inspiratie te geven die ik ook gekregen heb, wat hielp mijn geest positief te houden en er een zalige en vreugdevolle dag van te maken, ongeacht wat er eerder die dag gebeurde. Ik had ook mooie mensen die me ondersteunden, groepen waar we elkaar steunden en ik kon niet dankbaarder zijn voor al die gelukzaligheid in mijn leven door deze mensen. Sommigen helpen persoonlijk, anderen virtueel, het belangrijkste is dat we constant contact houden en elkaar versterken. We zijn samen sterk. Vergeet dat nooit. Er zullen altijd mensen zijn die je optillen, je hoeft alleen maar je ogen te openen, je hart te openen en het te laten gebeuren. <3